Mruczka
Morticia Ravenwood dziękuję!Morticia Ravenwood pisze: ↑wt 02 wrz 2025, 23:44Miałam ten filmik ściągnięty od tak dawna, ale jakoś nie miałam mocy na gifyGinny de Loughrey pisze: ↑wt 24 cze 2025, 16:29pomoc graficznaimię i nazwisko wizerunku: Georgia Gibbs
rodzaj zamówienia: Gif
link do filmiku: link, ale może być też cokolwiek innego!
uwagi: Oddam część duszy (bo całą jednak trochę się cykam) za jakiekolwiek gify z Georgią. Najchętniej takie, które będą pasowały do krejzi joginki, ukocham za takie w kolorze, które przy tym zgrają się z earth trinie. W podzięce będę pisać peany, serio!![]()
no ale, zrobiłam, łap, może mogą być
![]()
![]()
Harli
Jean Lafitte
po mieście błąka się tylko jedna dusza
Jean Lafitte
pomoc graficzna
imię i nazwisko wizerunku: Jamie Campbell Bower
rodzaj zamówienia: avatar
galeria: nie mam :(
link do filmiku: -
uwagi: 400x640, kolorystyka obojętna (chociaż lepiej, żeby nie były czarno-białe, bo kojarzą mi się, ze zmarłymi) i najlepiej, żeby nie było totalne zbliżenie na twarz. Musi ładnie wyglądać w kółeczku na sb i w ostatnich postach.
uwagi: 400x640, kolorystyka obojętna (chociaż lepiej, żeby nie były czarno-białe, bo kojarzą mi się, ze zmarłymi) i najlepiej, żeby nie było totalne zbliżenie na twarz. Musi ładnie wyglądać w kółeczku na sb i w ostatnich postach.
Było coś więcej do powiedzenia, ale tym razem tego nie powiedzieliśmy. Zostawiliśmy rozmowę na kiedy indziej, na wieczór, na następny dzień i wszystkie dni, które były przed nami.
Whispers of life
ja, ja
dupa pisze: ↑śr 14 sty 2026, 14:35pomoc graficznaimię i nazwisko wizerunku: Jamie Campbell Bower
uwagi: 400x640, kolorystyka obojętna (chociaż lepiej, żeby nie były czarno-białe, bo kojarzą mi się, ze zmarłymi) i najlepiej, żeby nie było totalne zbliżenie na twarz. Musi ładnie wyglądać w kółeczku na sb i w ostatnich postach.![]()
https://imgbox.com/g/nD0drKz9xi
Jaskółka
pomoc graficzna
imię i nazwisko wizerunku: Vicky Palacio
galeria: insta
uwagi: ukocham za jakies cute avki
galeria: insta
uwagi: ukocham za jakies cute avki
Było coś więcej do powiedzenia, ale tym razem tego nie powiedzieliśmy. Zostawiliśmy rozmowę na kiedy indziej, na wieczór, na następny dzień i wszystkie dni, które były przed nami.
Whispers of life
Faust
pomoc graficzna
imię i nazwisko wizerunku: Fionn Whitehead
rodzaj zamówienia: Avatar
uwagi: Pod avek, najlepiej albo b&w albo po prostu w mroczniejszym klimacie
Whispers of life
ja, ja
Heathcliff Vaughn pisze: ↑ndz 12 kwie 2026, 22:16pomoc graficznaimię i nazwisko wizerunku: Fionn Whitehead
https://imgbox.com/g/idPW7DUckI